ESKİ TELEFONLAR ARTIK ÇOK DEĞERLİ

Geri dönüşüm için Turkcell İletişim Merkezleri’ne getirdiğiniz telefonlarınız, hem doğaya hem size kazandırıyor.

KAMPANYA
Şimdi, eski ya da kullanılmayan cep telefonlarını geri dönüşüm için Turkcell İletişim Merkezleri’ne getiren tüm müşterilerimiz, çekilişle 5 Samsung Blue Earth çevreci telefondan birini kazanıyor.

Eski telefonunuzu size en yakın Turkcell İletişim Merkezi’ne getirin; hem doğanın korunmasına katkınız olsun, hem de yepyeni bir Samsung Blue Earth kazanma şansı yakalayın.

ÖNEMLİ
Kampanya 1 Haziran 2010 - 1 Ağustos 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
Sadece Turkcell İletişim Merkezleri’ne geri dönüşüm amacı ile getirilen cep telefonları için çekilişe katılma hakkı kazanılır.
Geri dönüşüm için Turkcell İletişim Merkezleri’ne getirilen her telefon için yeni bir çekiliş hakkı verilir.
Çekiliş numaranız, geri dönüşüm sertifikanızla birlikte elektronik posta adresinize gönderilecektir. Dilerseniz çekiliş numaranızı Turkcell iletişim Merkezleri’nden de öğrenebilirsiniz.
Çekiliş, 16 Ağustos 2010 tarihinde noter huzurunda yapılacaktır.
Kazananlar, 18 Ağustos 2010 tarihinde Akşam Gazetesinde ve Turkcell web sitesinde yayınlanacaktır.
Kampanya ile ilgili yasal metni aşağıda bulabilirsiniz;

Bu kampanya Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından MPİ’nin 24.05.2010 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-1159-4835 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.

1 Haziran 2010 (Saat: 09:00)- 1 Ağustos 2010 (Saat: 24:00) tarihleri arasında Turkcell İletişim Merkezlerine eski ya da kullanmadıkları cep telefonları ile Ad, Soyad, Adres, Cep telefon numarası, E-posta ve Geri dönüşüme alınan Telefonun( IMEI, Marka, Model) bilgileri kayıt altına alınarak Cep Telefonu Geri Dönüşüm kutusuna atan müşterilere her cep telefonu için 1 çekiliş hakkı verilecektir. İkramiye olarak, 5 kişi Samsung S7550 (Hat ve Kart Hariçtir) kazanacaktır.Çekiliş 16.08.2010 tarihinde saat 10:00’da Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat: 5 Şişli/ İSTANBUL (Toplantı Salonu) adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 18.08.2010 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. 02.09.2010 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 17.09.2010 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.

SIK SORULANLAR
Bu kampanyaya nasıl katılabilirim?
Eski ya da kullanmadığınız cep telefonunuzu Turkcell İletişim Merkezleri’ne getirerek hem doğaya saygılı şekilde geri dönüşümü sağlayabilir hem de kampanyaya katılabilirsiniz.

Daha önce eski bir cihazımı Turkcell İletişim Merkezi’ne geri dönüşüm için getirmiştim. Bu kampanyadan faydalanabilir miyim?
Kampanya sadece 1 Haziran 2010 - 1 Ağustos 2010 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Eski cep telefonumun çalışır durumda olması gerekli mi?
Hayır. Eski ya da kullanmadığınız telefonun çalışır durumda olması gerekmez.

Çekilişe katılabilemem için benden hangi bilgileri alacaklar?
Çekilişe kaydınız için sizden; ad, soyad, adres, cep telefon numarası, elektronik posta adresi ve geri dönüşüme alınan telefonunuzun (IMEI, Marka, Model) bilgileri alınacaktır.

Çekilişe katıldığımı nasıl bileceğim?
Çekiliş numaranız, geri dönüşüm sertifikanızla birlikte elektronik posta adresinize gönderilecektir. Dilerseniz cihazınızı verdiğiniz Turkcell İletişim Merkezleri’nden de öğrenebilirsiniz.

Çekilişe kaç kere katılabilirim?
Geri dönüşüm için Turkcell İletişim Merkezi’ne getirdiğiniz her telefon için size ayrı bir çekiliş hakkı verilecektir.

Eski telefonum için bir ücret alacak mıyım?
Bu kampanya ile eski telefonunuz, size sadece çekilişle 5 Samsung Blue Earth’ten birini kazanma şansı sunacaktır. Ödeme yapılmayacaktır.

Çekilişle hediye verilen Samsung Blue Earth telefonun garantisi var mı?
Evet. 2 yıl garantilidir.

Kazananları nasıl öğrenebilirim?
Çekiliş 16.08.2010 tarihinde noter huzurunda yapılacak ve kazanan talihliler, 18.08.2010 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır.

Geri dönüşüm için toplanan telefonlar ne yapılıyor?
Kullanmadığınız ve atıl şekilde tuttuğunuz cep telefonunuz, doğal kaynakların gereksiz kullanılmasının önüne geçebilir. Geri dönüşüme alınan cep telefonları, konusunda uzman ekiplerce tek tek kontrol edilir. Yeniden kullanılması mümkün olanlar, ekonomik olarak kalkınmamış 3. Dünya ülkelerindeki insanların iletişim ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte cep telefonu olarak değerlendirilebilir. Yeniden kullanılamayacak parçalar ise eritilir ve elde edilen metal ile yeni üretimlere alternatif kaynak yaratılır.